Archieven

Online marketing als langetermijnstrategie

door | mrt 18, 2021 | Google, Website | 0 Reacties

Om de online vindbaarheid te verbeteren kan je ervoor kiezen om Google Ads hiervoor in te zetten. Dit is op zeer korte termijn een strategie wat werkt en waarmee je de kans op conversies kunt vergroten. Echter betekent het ook direct dat als je hiermee stopt, je ook niet meer goed gevonden wordt in Google. Maar hoe verbeter jij jouw organisch verkeer? En de belangrijkste vraag; wat werkt op lange termijn?

Continu blijven optimaliseren van de website

Het ontwerpen en realiseren van een website is een flinke klus wat geklaard dient te worden. Men heeft zo zijn eigen design in gedachten die je graag wilt waarmaken. Maar nadat de website is gelanceerd ben je klaar om bezoekers te ontvangen, nietwaar? Echter wil je de bezoekers ook graag blijven prikkelen met leuke acties of een nieuw bericht op de website.

Maak dus gebruik van een blogpagina waarin eventuele nieuwe producten gepromoot kunnen worden. De website blijft continu in beweging en de bezoekers hebben altijd nieuw informatie om te lezen. Daarnaast zijn er diverse updates nodig om een website draaiend te houden. Hiermee werk jij niet alleen aan jouw eigen website, maar zorg je er ook voor dat de website stabiel is op lange termijn.

Analytics Tekst

 

Het vernieuwen van content op de website

Niet alleen zijn blogberichten aan te raden om geregeld op de pagina te publiceren. Je wilt immers bezoekers blijven inspireren om een product af te nemen na het lezen van een bericht. Alleen is het zo dat je na verloop van tijd de context op de rest van de pagina’s wel gelezen is. De hoogste tijd om na een tijdje ook dit aan te passen en de informatie in een nieuw jasje te steken.

Dit zou je uiteraard zelf kunnen realiseren. Jij als eigenaar weet immers als geen ander welk product je verkoopt en hoe dat je dit onder de aandacht wilt brengen. Begrijpelijk dat je hier geen tijd voor hebt om het aan te passen. Kies dan voor een schrijver die kennis heeft van online marketing én jouw producten.

 

Diverse online marketing mogelijkheden

Jouw organisch verkeer verbeteren zodat meer bezoekers jouw website zien en over zullen gaan tot koop wilt iedereen. Om het proces te kunnen versnellen zou je linkbuilding uit kunnen voeren. Wanneer je hiervoor kiest worden er links geplaatst naar jouw website die ervoor zullen zorgen dat je beter gevonden wordt.

Wel dien je dit op de juiste manier uit te voeren wil het succesvol zijn. Goede backlinks kopen doe je dan ook bij een expert. Koop niet lukraak links en let goed op de waardes van de website waar jouw link eventueel op geplaatst kan worden.Vrouw Teken Een Gloeilamp In Wit Bord

Overigens bestaat er ook de mogelijkheid om backlinks te ruilen. Niet iedereen beschikt over deze mogelijkheid. Wanneer je hier wel een mogelijkheid voor hebt kan het aardig besparen in de kosten. Jij hoeft dan geen backlink meer te kopen op deze manier! Vaak is het mogelijk om homepage backlinks te plaatsen, maar ook content artikelen biedt men ook aan. Alles in een eerlijke ruil natuurlijk.

 

Werkt linkbuilding op lange termijn?

In tegenstelling tot Google Ads werkt linkbuilding dus wel op langere termijn. De meningen verschillen nogal op dit gebied. Maar het heeft wel degelijk effect wanneer dit op de juiste manier wordt uitgevoerd. Wees dus bewust wat je doet wanneer je start met het verrichten van linkbuilding.

Uiteraard zijn er ook SEO pakketten beschikbaar waarbij een specialist dit werk uit handen nemen. Neem hiervoor contact op met een specialist op dit gebied wanneer jij jouw online vindbaarheid wilt verbeteren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Archieven