Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden of onze SEO-scan uitvoeren?

 

Sinds 2007 zijn wij actief binnen de zoekmachine optimalisatie (SEO). Door de jaren heen zijn er veel zaken veranderd waarop zoekmachines bepaalde zoektermen laten ranken. Wij blijven altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen binnen deze markt. Wij kijken samen met de klant naar de relevante zoektermen die naar meer conversies gaan leiden. Ook kunnen we een SEO-Scan voor je uitvoeren om te kijken hoe je er nu voor staat.

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend informatie aan

Wat is zoekmachine optimalisatie ?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO), wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Door de optimalisatie van websites op diverse punten wordt de vindbaarheid van de website verhoogd in zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van content optimalisatie, linkbuilding door goede backlinks, image/video optimalisatie en het optimaliseren van de websitetechniek zoals de snelheid of URL. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de autoriteit van de website. Dit zorgt ervoor dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toekent aan een website. Deze hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities van een website op belangrijke zoekthema’s zullen stijgen en dit resulteert in meer relevante websitebezoekers.

Stap 1: SEO optimalisatie onderzoek

Bij zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan ons is de eerste stap het verdiepen in de materie en in jouw markt. Onze SEO specialisten gaan op zoek naar de kansen voor jouw organisatie. We analyseren wie de concurrenten zijn, op welke zoekwoorden ze scoren, wat de zoekvolumes op de meest interessante zoektermen zijn en stellen we deze voor in een helder overzicht. Om de 3 maanden bekijken we of de zoekwoorden nog aandacht vereisen en/of dat we andere zoekwoorden gaan optimaliseren.

Stap 2: Technische zoekmachine optimalisatie

Na goedkeuring op het plan van aanpak kunnen we aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie en gaan we er samen een succes van maken. Binnen de SEO optimalisatie voor Google is de eerste stap dat de website technisch SEO tip-top in orde is. Onze SEO specialisten kijken naar de crawlability, pagespeed, meta data en andere technische componenten van de website of webshop. Als dit in orde is volgens de richtlijnen van Google zal dit ten goede komen van de rankings binnen zoekmachines. Deze zaken kunnen wij voor onze rekening nemen, of er in adviseren als er een persoon is binnen het bedrijf die dit kan uitvoeren.

Stap 3: Content optimalisatie

Nadat de SEO optimalisatie van de techniek is afgerond, kunnen we ons richten op een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie en dat is de content optimalisatie. Onze SEO specialisten gaan aan de slag met het (her)schrijven van relevante SEO teksten. Dit wordt gedaan op basis van de gevonden zoekwoorden, waarna deze bij goedkeuring worden geplaatst en geoptimaliseerd. Hierbij kijken onze SEO specialisten naar headings, titels, meta descriptions, alt-attributen, interne links, Google Voice Search en andere belangrijke content onderdelen die vereist zijn binnen zoekmachine optimalisatie.

Stap 4: Linkbuilding

Als laatste stap voeren we linkbuilding uit. Dit is het genereren van links vanaf gerelateerde externe webpagina’s naar gerelateerde pagina’s op uw website. Het interessanter maken van de website en hoger scoren in zoekmachines als Google kan niet zonder een goed backlinkprofiel. Het werken aan een goed linkprofiel heeft dus veel effect op de positie in de zoekmachine, maar het is wel moeilijker en complexer dan het lijkt. Toch blijkt uit onderzoek dat het belangrijk is om 50 tot 55% van de 200 SEO onderdelen goed in orde te hebben door middel van linkbuilding. Wij beschikken over meerdere netwerken bestaande uit 10.000+ websites waarop we snel en veilig via white hat strategie links kunnen plaatsen.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

In de afgelopen jaren hebben we vele klanten op weg geholpen en hier zijn we natuurlijk trots op! Hieronder vind je een paar van deze klanten.

Zoekmachine optimalisatie mogelijkheden & kosten

SEO Basis Pakket
10 zoekwoorden + SEO optimalisatie voor  €325,- excl. btw per maand

SEO Uitgebreid Pakket
15 zoekwoorden + SEO optimalisatie voor  €425,- excl. btw per maand

SEO Compleet Pakket
20 zoekwoorden + SEO optimalisatie voor  €525,- excl. btw per maand

Maatwerk pakket
Heeft u een ander budget? Stel het aan ons voor en we brengen een passende offerte uit.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Zoekterm analyse;
 • Zoekwoord(en) zowel lokaal als landelijk. Deze zullen wij maandelijks bepalen;
 • On-page zoekmachine optimalisatie en off-page website optimalisatie;
 • Posities zijn 24/7 bij te houden met onze tracking tool;
 • Google Analytics tracking, Google Search Console koppeling & Semrush koppeling;
 • Maandelijkse rapportage van onze werkzaamheden en uw resultaat;
 • 100% white hat linkbuilding;
 • De links hebben een goede DA & TF waarde en deze beheren we onder andere zelf. Ons netwerk is zeer uitgebreid met verschillende IP’s;
 • Alle websites zijn toegestaan;
 • Uw link wordt geplaatst op Nederlandse/Belgische en sterke buitenlandse websites en dochterpagina’s;
 • Alle links worden handmatig geplaatst en er wordt geen gebruik gemaakt van automatische tools;
 • De prijs is per maand per pakket, maar maatwerk is ook mogelijk;
 • Minimale afname 6 maanden, met 1 maand opzegtermijn.

Advies Scan aanvragen ?

Vul het formulier in en ontvang jouw gratis SEO & linkbuilding scan. Jouw website wordt gecheckt op belangrijke punten waaruit de optimalisatie score resulteert. Per punt zie je de tips om de website optimalisatie te verbeteren.

Meer weten of informatie? Bel +31 (0)24 301 0220