Over ons

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een online marketingbureau dat in 2007 is opgericht in Beuningen (GLD) . Wij werken met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor jou als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden. Wij zullen je begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook SeoMarketingDeals.com, waar wij onze kennis en ervaring in doorverwerken.

R&B Webpromotions specialiseert zich in alle zaken omtrent een website, zoals SEO, SEA, linkbuilding, online adverteren, ontwerpen, developen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de hosting.

Rik Engelen
Founder R&B Webpromotions
SEO Expert & PHP Developer

Vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in computers en het internet. Na mijn studie als metselaar en enige tijd gewerkt te hebben in de bouw ben ik begonnen met het volgen van een aantal zelfstudies binnen het webdevelopment/internet omdat dit mijn ambitie had. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk veel aan mijn gezin & de voetbalclub N.E.C.

Ilse Engelen
Administratie

Vanaf jongs af aan had ik altijd al interesse in cijfers. Je raadt het al rekenen en later wiskunde waren dan ook mijn favoriete vakken op school. Nu ben ik inmiddels zelfstandig boekhouder. Met veel plezier zorg ik er ieder keer weer voor dat de cijfers up-to-date zijn. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie met mijn gezin. En sla ik regelmatig een balletje op de tennisbaan.

Chantal Smink
Teamleider Online Marketing / SEO Specialist

Mijn passie is het bereiden van de lekkerste gerechten in de keuken. Hierin heb ik ook mijn opleidingen gevolgd. Echter is mijn interesse steeds meer geworden in de wereld van online marketing. De stap gewaagd om de wereld van horeca om te ruilen voor online marketing. Beste keuze ooit!

Dyantha van Rijsbergen
Online Marketeer / Social Media Marketeer

Tijdens mijn opleiding Communicatiewetenschap ben ik hier begonnen als stagiair. Dit is omgezet naar een contract op de functies online marketeer en social media marketeer, welke ik met veel plezier uitvoer. Naast dit werk zit ik in de afrondende fase van mijn bachelor en ga ik in 2022 beginnen aan de master Commerciële Communicatie.

Karlijn Engelen
Online Marketeer

Enkele jaren geleden heb ik de secretaresse opleiding gevolgd en ben daarna werkzaam geweest als secretaresse. Daarna ben ik voor mijn dochter Tess gaan zorgen. Nu heb ik de kans gekregen om bij dit jong en dynamisch bedrijf te mogen werken, dit doe ik met erg veel plezier.

Jolanda Smink
Online Marketeer

Al meer dan 36 jaar heb ik bij diverse bedrijven gewerkt. Van het afhandelen van zorgdeclaraties bij een verzekeringsbedrijf, tot het openen van rekeningen bij een bank. Sinds kort ben ik werkzaam bij dit geweldige bedrijf als online marketeer. Een top bedrijf met zeer leuke collega’s!  Ga dan ook met veel plezier elke dag naar mijn werk!

Nina Polman
Accountmanager

Ik ben afgestudeerd als kapster, maar helaas ligt hier niet 100% mijn passie in. Ben mezelf gaan verdiepen in de wereld van online marketing en heb ik de kans gekregen om bij R&B het team te mogen ondersteunen. Dit doe ik met veel plezier!