Archieven

Het belang van diversiteit aan linkvormen

door | okt 13, 2022 | backlinks, Linkbuilding, Zoekmachine Optimalisatie (SEO) | 0 Reacties

Linkbuilding werkt anno 2022 nog enorm goed om hoger in Google te komen. Linkbuilding is het vergaren van diverse soorten links die naar jouw website verwijzen. Hiermee creëer je een linkprofiel dat Google gebruikt tijdens het ranken van websites in de zoekresultaten. In onze blogs hebben we het al eens gehad over wat linkbuilding en SEO precies zijn, maar nu rest de vraag wat dit precies inhoudt. In deze blog gaan we hier verder op in en bespreken we het belang van diversiteit aan linkvormen.

Waarom verschillende linkvormen?

Bij het ranken van websites kijkt Google naar het linkprofiel van een website. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar het aantal links dat naar de website verwijst, maar ook de kwaliteit en de relevantie van deze links. Hier komt het stukje diversiteit om de hoek kijken. Het is namelijk belangrijk dat er een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel wordt gecreëerd. Dit wordt gedaan door verschillende linkvormen met elkaar te combineren. Hieronder leggen we een aantal van deze linkvormen uit.

Homepage backlinks

Homepage backlinks zijn misschien wel de meest bekende vorm van backlinks. Een homepage backlink is een permanente link naar jouw website die op de homepage van een externe website wordt geplaatst. Deze website is relevant aan de branche van jouw bedrijf. Je kunt ook kiezen voor een homepage backlink met een DA van 20+. Dit is een sterkere variant van de homepage backlink.

Startpagina links

Een andere populaire linkvorm zijn de startpagina links. Dit zijn backlinks op dochterpagina’s van startpagina websites. Deze linkvorm is relatief goedkoop en binnen elke branche in grote aantallen te leveren. Je kunt startpagina links kopen in een pakket of los en dan kun je zelf het gewenste aantal links aangeven.

Naast homepage en startpagina links zijn er nog veel andere soorten backlinks. Voorbeelden hiervan zijn startpagina.nl, linkpartner, marktplaats, Wikipedia, bedrijvengids en content backlinks. In het creëren en onderhouden van een linkprofiel is het van belang dat je verschillende linkvormen inzet.

SEO & Linkbuilding pakketten

Je kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van al deze linkvormen. Dit kan los per linkvorm, maar ook in een pakket. In zo’n SEO en linkbuilding pakket zitten verschillende linkvormen in een verhouding die goed werkt om een natuurlijk linkprofiel te creëren. Afhankelijk van je budget, bieden we diverse pakketten aan. Deze lopen van het starterspakket naar het extreme pakket.

Naast de linkbuilding pakketten bieden we andere pakketten aan. Hierbij kun je denken aan een eenmalig tier links pakket, waarbij je in veel backlinks van hoge kwaliteit genereert. Een ander voorbeeld is een pakket dat de Trust Flow en de Citation Flow verhoogt tot 30+.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Archieven