Archieven

Backlinks kopen voor een sterke linkbuilding strategie

door | okt 4, 2017 | backlinks, Linkbuilding | 0 Reacties

Een sterk en autoritair backlinkprofiel is een van de belangrijkste voorwaarden voor succes in Google. Dit begint allemaal met het aanleggen van de juiste backlinks. Dat kan gratis, door het zelf te doen en er veel tijd aan kwijt te zijn en vaak zonder resultaat. maar het kan ook betaald, via een gespecialiseerd linkbuilding bureau. In dit artikel leggen we uit waarom de laatste optie meestal de beste keuze is en waarom.

Maar eerst, Hoe werkt backlinks kopen nu precies:


bron: https://www.youtube.com/watch?v=mAh50Ed-hng

Wat zijn nu precies backlinks?

Backlinks zijn inkomende links die verwijzen naar jouw website of webshop. Deze links zijn afkomstig van andere domeinen en pagina’s die vaak relevant zijn aan je website. Websites met veel backlinks, kenmerken zich over het algemeen door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige informatie.

In die context is het niet zo vreemd dat Google backlinks in de loop der jaren is gaan gebruiken als zwaarwegende ranking factor en tot op de dag van vandaag nog steeds hanteert. Hoe meer mensen immers naar een website verwijzen, hoe relevanter de site waarschijnlijk is voor een bezoeker. In de begindagen van de zoekmachine gold daarom dat websites met de meeste inkomende links vaak de hoogste posities in de zoekresultaten behaalden. Dit was ook echt een feit en hier zijn tal van voorbeelden voor te bedenken.

Inmiddels 2017 en de verwachting voor 2018 is dat de invloed van links wat verder afzwakt, maar spelen ze nog altijd een belangrijke rol op het gebied van rankings. In zijn algemeenheid geldt dat het linkprofiel van een website voor circa 50% de positie in de zoekresultaten bepaalt. Andere belangrijke ranking factoren zijn onder meer content en gebruiksvriendelijkheid. Wat Google ook tegenwoordig ook als ranking factor hanteert zijn Social Signals. Denk aan Facebook likes van uw website pagina of de vermelding in twitter van uw website.

Zelf gratis backlinks plaatsen: Is dat nu wel een goed idee?

Als je met je website snel wilt stijgen in Google of de andere zoekmachines, is linkbuilden dan ook nog altijd een absolute noodzaak. Als backlinks zo bepalend zijn voor de positie van je website in Google, ligt de conclusie natuurlijk voor de hand. Je wilt ze zelf plaatsen. Gratis, en het liefst zoveel mogelijk en heel veel links. Helaas moeten we je teleurstellen dat het zo niet werkt, want die strategie pakt in 9 van de 10 gevallen verkeerd uit.

Linkbuilden brengt namelijk risico’s met zich mee, die zeker niet onderschat mogen worden en waar je rekening mee moet houden. Daar waar het in het verleden vooral de kwantiteit van links was die de ranking van je site bepaalde, is het inmiddels de kwaliteit ervan. Dat betekent dat de website waarop je de backlinks plaatst een zeer goede reputatie moet hebben bij Google en ook nog het liefst relevant is aan jouw thema. Anders werkt het linkbuilden juist averechts en zullen de rankings juist gaan dalen.

Helaas voldoen de meeste websites waarop je zelf gratis backlinks kunt plaatsen niet aan dit criterium. Ga maar na: als jij je links er zo eenvoudig kunt plaatsen, geldt dit voor anderen webmaster net zo goed. De kwaliteit van dit soort links laat dan ook zeer te wensen over en is niet echt wat je wilt. Er zijn duizenden websites waar je zo een gratis link op kan plaatsen, alleen als jij deze vind zal Google ze ook zo vinden. Het alternatief is simpel: betrouwbare backlinks kopen bij een specialist die wél toegang heeft tot een breed netwerk aan kwaliteit websites. Wij Backlinks-SEO.nl beheren zo’n netwerk met 1000 websites waarop je alleen betaald een link kan plaatsen. Wij waarborgen deze kwaliteit en plaatsen op relevantie.

R&B Webpromotions logo

Betrouwbare backlinks kopen bij een linkbuilding specialist zoals wij

Maar hoe kun je nu betrouwbare backlinks kopen online? Door voor een bedrijf te kiezen dat al jarenlang actief is op het gebied van linkbuilding zoekmachine optimalisatie en zelf ook topposities in Google bekleedt voor al zijn klanten. Wij hebben een netwerk waarop je gegarandeerd veilig links kan plaatsen en dus inkopen. Wij zijn al actief sinds 2006 binnen de internetbranche en weten precies waarover we praten.

De waarde van kwalitatieve backlinks in 2017 & 2018

Als er één les is die je uit dit artikel mag trekken, dan is het wel dat betrouwbare backlinks kopen in 2017 en met het oog op 2018 belangrijker is dan ooit. Linkbuilden draait om kwaliteit en dat is precies wat we je bij Backlinks-SEO.nl bieden. Kijk gerust rond op deze website en zie wat we te bieden hebben.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Archieven