Archieven

Actie vereist: accepteer de nieuwe Algemene voorwaarden van AdWords!

door | okt 20, 2017 | Google | 0 Reacties

Heb jij advertenties lopen in Google AdWords, en wil je graag dat die optimaal blijven draaien? Dan moet je even goed opletten. Google heeft namelijk de Algemene voorwaarden voor AdWords geüpdatet! Het is noodzakelijk dat je deze accepteert, omdat anders je advertenties onderbroken kunnen worden.

De updates omvatten onder andere voorwaarden op het gebied van gegevensbescherming, en nieuwe bepalingen over de openbaarmaking van technische fouten en bugs in AdWords.

Wat moet je doen?

Als het goed is heb je een mail ontvangen over de nieuwe algemene voorwaarden. Je krijgt vervolgens een melding in AdWords, meestal binnen twee dagen na het ontvangen van de mail. Na het ontvangen van die melding kun je de nieuwe voorwaarden lezen en accepteren. Hiervoor moet je dus inloggen op alle AdWords-accounts die je beheert.  

Belangrijk:

  • Als je meerdere accounts beheert die hetzelfde betalingsprofiel delen, accepteer je automatisch de voorwaarden voor al die accounts als je in één daarvan de voorwaarden accepteert.
  • Gebruik je de AdWords API of een tool van derden, dan moet je rechtstreeks op je AdWords-account inloggen om de voorwaarden te accepteren.
  • Het accepteren heeft geen invloed op bijvoorbeeld biedingen, budgetten en andere instellen. Maar: ga je niet akkoord, dan kan het zijn dat je advertenties worden onderbroken!

Momenteel zijn we bij KG Bureau natuurlijk bezig om al onze klanten hiermee te helpen.

Adverteer jij al via Google AdWords? Download dan zeker deze gratis whitepaper!


Dit artikel is geplaatst met goedkeuring van Karel Geenen.
Bron: Karelgeenen.nl
Auteur: Lianne Bleumink-Spin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Archieven