Archieven

Bloggers en influencers goed voor Linkbuilding & SEO

door | nov 28, 2017 | Contentmarketing, Linkbuilding, Zoekmachine Optimalisatie (SEO) | 0 Reacties

Linkbuilding tips

Iedereen die een website bezit, weet dat het erg lastig is om veel bezoekers aan te trekken voor zo’n website. Hoe zorg je er nou voor dat mensen op jouw website terecht komen? Uiteraard kun je reclame proberen te maken op televisie, in de radio, of in de krant, maar de meeste mensen die zo’n reclame zien, zullen niet de moeite nemen om de website ook daadwerkelijk te bezoeken. Er moet dus een efficiëntere manier gevonden worden om je website bekend te maken. Verreweg de beste manier om meer bezoekers aan te trekken op je website is via het internet zelf. Dit kan gedaan worden door linkbuilding. Dit is een vorm van zoekmachine optimalisatie die ervoor zal zorgen dat jouw website vaker bezocht zal worden. En dat is handig, want het internet is tegenwoordig de meest gebruikte manier om met nieuwe producten of diensten in aanmerking te komen. In andere woorden, hoe meer bezoekers jij op je website krijgt, hoe meer mensen jouw diensten of productenn ook daadwerkelijk zullen gaan kopen. Linkbuilding is dus niet alleen goed voor het bekendmaken van je website, maar ook voor het succes van je bedrijf en vooral je winst.

SEO

SEO staat voor search engine optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Als je gebruik maakt van SEO, betekent dat dat je website geoptimaliseerd wordt voor de vindbaarheid van zoekmachines. De beste methode om bezoekers op jouw website te krijgen, is immers via zoekmachines, zoals Google. Via Google typen mensen bijvoorbeeld in: “kast kopen”. Als jij een bedrijf hebt dat kasten verkoopt, is het belangrijk dat jij in zo’n geval bovenaan de ranglijst van Google komt te staan. Anders zal je potentiële klant je website dus niet eens kunnen vinden. Maar hoe optimaliseer je je website voor de vindbaarheid van zoekmachines? Eén van de meest gebruikte methodes is het gebruik van linkbuilding. Linkbuilding houdt in dat er een heleboel backlinks naar jouw website op andere sites worden geplaatst. Zo kunnen zoekmachines zien dat jouw website door vele anderen wordt aanbevolen en zal de zoekmachine jouw website beter beoordelen. En een betere beoordeling betekent dat je website hoger in de ranglijsten zal komen te staan. Zo krijg je dus al snel meer bezoekers met behulp van linkbuilding.

Zelf doen?

Het is erg lastig om je linkbuilding helemaal zelf te verzorgen. Hoe kom je namelijk aan een groot aantal professionele websites dat een backlink naar jouw website op hun pagina’s wil zetten? Daarom zijn er veel bedrijven die de eigenaars van websites kunnen helpen met het organiseren van hun linkbuilding. Op dit soort websites kun je allerlei linkbuilding pakketten aanschaffen. Zo kun je bijvoorbeeld het aantal backlinks dat je wilt hebben zelf kiezen. Bovendien kun je ook beslissen op wat voor pagina’s jouw backlinks moeten komen te staan. Sommige backlinks zijn namelijk sterker dan andere. Stel bijvoorbeeld dat een backlink naar jouw website om een pagina staat van een andere website waar bijna niemand op komt. Dan zal je backlink minder sterk zijn dan een backlink die bijvoorbeeld op de homepagina van een andere website staat. Daarom is het zo belangrijk dat je goed kiest wat voor linkbuilding pakket je wilt. Bovendien moet je goed naar de prijs kijken. Daarvoor kun je het beste verschillende aanbieders gaan vergelijken. Zo kun je het voordeligste en kwalitatief het beste pakket vinden voor jouw website.

Eén van de bedrijven die hulp bij SEO aanbieden, is Hulc. Op hulc.nl kun je een heleboel verschillende campagnes kiezen die jouw website zullen helpen met het bereiken van succes. De medewerkers van Hulc vinden het belangrijk dat iedereen persoonlijk geholpen wordt. Daarom zal men bij Hulc goed luisteren naar wat jíj graag wilt bereiken. Daardoor kan het bedrijf de campagne speciaal voor je samenstellen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door jouw campagne alleen te tonen aan publishers in de categorieën die jij zelf hebt uitgekozen. Zo ontvang je alleen maar voorstellen die relevant zijn voor wat jij wilt bereiken. Bovendien heeft hulc.nl een zeer groot bereik: de database van de publishers van Hulc blijft maar groeien en groeien. Zo kun je via dit bedrijf dus snel en gemakkelijk honderden influencers en bijvoorbeeld bloggers bereiken voor jouw website. Ook vindt Hulc het belangrijk om alleen het beste van het beste aan te bieden: op deze manier weet jij als klant zeker dat je campagne van goede kwaliteit zal zijn.

Hoe werkt Hulc?

Op de website van Hulc kun je zelf een campagne plaatsen. In die campagne kun je vertellen waarnaar je precies op zoek bent. Dit kan namelijk nogal uiteenlopen: sommige eigenaren van websites willen vooral naamsbekendheid, maar anderen willen graag meer exposure op social media. Anderen vinden het vooral belangrijk dat hun website een flinke SEO-boost zal ontvangen. Nadat je je campagne hebt geplaatst, zullen allerlei publishers in de categorieën die je hebt geselecteerd je campagne lezen en kijken of ze met je willen werken. Je zult dus al snel voorstellen ontvangen van publishers. Je kunt vervolgens zelf bepalen met wie je graag wilt werken en met welk voorstel je dus akkoord gaat. Bij Hulc zit je dus nooit ergens aan vast wat je niet wilt. Je hebt altijd je eigen keuze. Bovendien kun je de profielen van de publishers bekijken voordat je een keuze maakt. Zo weet je zeker dat je het goede voorstel kiest en dat de publisher betrouwbaar en professioneel is. Nadat het voorstel is uitgevoerd, mag jij de publicatie eerst lezen. Vind je het goed? Dan krijgt de publisher zijn of haar beloning en wordt je campagne gesloten. Zo weet je dus zeker dat je alles zelf in de hand hebt.

Jouw campagne

Vrijwel iedereen die een succesvolle website heeft of wil hebben, maakt gebruik van linkbuilding en andere SEO-technieken. Daarom is het ook zo lastig om een bekende website te krijgen zónder linkbuilding. En dat maakt het juist zo belangrijk voor iedere website-eigenaar om op de hoogte te zijn van de technieken die je kunt gebruiken om je website een SEO-boost te geven. Via Hulc kun je dus een groot aantal publishers bereiken die jou graag willen helpen met het boosten van je website. Na het afsluiten van een campagne kun je meestal meteen al merken dat je meer bezoekers op je website krijgt. Wel ligt dat er natuurlijk aan hoe groot je campagne is geweest. Bovendien doen veel publishers hun best om niet alleen meer bezoekers op je website te krijgen, maar ook om te zorgen dat deze mensen ook daadwerkelijk iets gaan kopen. Zo zal je bedrijf met de professionele hulp van Hulc niet alleen meer bekendheid verwerven, maar zal de winst ook gestaag omhoog gaan.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Archieven