Vraag een kosteloze online marketing scan aan voor je bedrijf, website of webshop

Hoe zeker ben jij van je huidige online positie? Of je nu een bedrijf runt, een webshop beheert of een blog schrijft; in de digitale wereld van vandaag is het cruciaal om te weten waar je staat. En niet alleen op Google of Facebook, maar ook op platforms zoals Marktplaats, Bol.com, Instagram en LinkedIn, vooral als je B2B bent.

Pak nu de unieke kans om volledig inzicht te krijgen in jouw online positie met onze GRATIS online marketing scan! Dit is niet zomaar een analyse. Sinds 2007 hebben wij de digitale wereld getransformeerd voor talloze klanten met onze expertise in zoekmachine optimalisatie (SEO), linkbuilding, zoekmachine adverteren (SEA, denk aan Google Ads en Google Shopping), e-mailmarketing, social media en nog veel meer!

Waarom onze scan de WOW-factor heeft

 • Diepgaand inzicht: ontdek precies waar je staat op alle grote platformen. Of het nu gaat om Google, Facebook, Instagram, Bol.com, Marktplaats of zelfs LinkedIn voor B2B websites.
 • Actiegericht advies: je ontvangt niet alleen inzicht in je huidige situatie, maar ook concrete verbeterpunten. Ontvang een op maat gemaakt adviesrapport, volledig GRATIS!
 • Toegewijd team: we zitten net zo min stil als de grote zoekmachines. Wij zijn er gepassioneerd over om je te helpen het meeste uit je online aanwezigheid te halen.

Laten we eerlijk zijn: in de snel veranderende wereld van het internet is stilstaan geen optie. Continu optimaliseren is de sleutel. Wil je voorop blijven lopen en elke kans benutten? Onze gratis marketing scan is de eerste stap.

Handout R&B Webpromotions eindklanten Versie 1.02

SEA (Search engine advertising)

SEA staat voor search engine advertising en wordt gezien als online adverteren. Niet alleen is het mogelijk om op Google te adverteren. Tegenwoordig behoort onder andere Bing ook tot de mogelijkheden om hier te adverteren!

SEA wordt gezien als betaalde advertentie wat je onder andere op Google kunt vinden. Dat de juiste inzet zal zorgen voor meer conversies is logisch. Hiervoor wordt er aangeraden om dit geheel over te laten aan een specialist op dit gebied. Zo kunnen wij de complete zorg voor SEA uit handen nemen. Met de juiste zoektermen en uiteraard een doel voor ogen weten wij de kosten laag te houden en wél relevant verkeer te genereren. Met de juiste inzet zal jouw budget niet verloren gaan!

De bekende euro kan immers maar één keer uitgegeven worden. Wij zullen, altijd in overleg, de zoektermen bepalen waarin de campagne ingericht kan worden. Hierin letten wij niet alleen op de mogelijkheden, maar ook op het budget. Je wilt natuurlijk geen hoge onkosten hebben voor het klikgedrag van een bezoeker nietwaar? Samen met jou gaan we graag aan de slag om SEA op te starten en via dit kanaal conversies te realiseren!

Social media advertising

Eigenlijk verklapt de naam het al waar dit voor staat. Natuurlijk het adverteren op social media! Denk bijvoorbeeld aan Facebook, Instagram, YouTube en zelfs LinkedIn is mogelijk. Nu vraag jij je waarschijnlijk wel af welk kanaal je het beste kunt inzetten. Neem hiervoor contact op met ons en wij helpen je graag op weg. Adverteren via social media is net zoals SEA enorm belangrijk om dit op de juiste manier in te zetten.

Vaak is de drempel qua kosten voor social media iets voordeliger dan adverteren via Google. Zo kan je via Facebook ervoor kiezen om specifieke doelgroep aan te spreken zodat alleen zij de advertentie te zien krijgt. Doelgericht te werk gaan via social media adverteren zorgt voor voldoende interesse in jouw doelgroep. Zo weten wij de ins en outs van social media adverteren als geen ander! Wanneer er een campagne is aangemaakt zullen we dit continu in de gaten blijven houden. Komen wij erachter dat er een advertentie goed werkt?

Dan zullen wij hierin verdere aanpassingen verrichten om de doelgroep nog breder te vinden. Uiteraard gebeurt dit in overleg met jou! Ook adverteren op onder andere Bol.com en Marktplaats.nl behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd geworden wat social media adverteren wellicht voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op! 

E-mail marketing

Op zoek naar een directe manier van marketing naar jouw potentiële nieuwe klanten? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden met e-mailmarketing! Hiermee bereik je op een effectieve manier groot publiek en kan jij jouw dienst of product kenbaar maken. Potentiële klanten krijgen op deze manier een mail binnen waarin zij direct door kunnen klikken naar de website. Maar hoe realiseer je nu eigenlijk een geschikte mail wat ook effect levert? Hier helpen wij jou graag mee door een correcte mail op te stellen waar je alleen nog maar akkoord op hoeft te geven!

Het gebruik maken van een e-mail lijkt een beetje ouderwets, maar niets is minder waar. Sterker nog, deze vorm van marketing wordt dagelijks nog gebruikt door veel bedrijven. Zo heb je de mogelijkheid om een product aan te bieden, maar ook informatie verstrekken is zeer geschikt om het op deze manier te doen. Zo blijven jouw huidige- en potentiële klanten op de hoogte.

Deze vorm van marketing is ook vandaag de dag nog steeds in trek bij veel ondernemers. Benieuwd geworden of dat het past bij jouw onderneming? Neem dan gerust contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Conversie optimalisatie

Door conversie optimalisatie toe te passen op jouw website richt jij je meer op het gedrag van de klant. Om de conversies te verhogen zal jij je moeten richten op jouw eigen website of webshop. Dit houdt in dat je ervoor moeten zorgen dat de bezoekers op jouw website het vertrouwen moet krijgen dat jouw website in orde is. Is dit niet het geval? Dan kiest de bezoeker er vrijwel meteen voor om de website te verlaten met als resultaat dat er geen conversie gaat komen. Zonde, want jij bent wel van mening dat jouw website in orde is, nietwaar?

Conversie optimalisatie is eigenlijk het wegnemen van vervelende drempels waar jouw bezoekers mee te maken kan krijgen. Denk hierbij aan een te ingewikkelde website waarin de bezoeker niet of nauwelijks kan navigeren. Of wellicht informatie wat ontbreekt op de website. Kortom, genoeg werk aan de winkel om de conversies te verhogen! R&B Webpromotions weet als geen ander hoe dat je een website hoort in te stellen. Samen met R&B Webpromotions ga jij aan de slag om de website compleet te optimaliseren. Uiteindelijk zal je zien dat het optimaliseren van de website het maximale uit je bezoekers zult halen! Benieuwd geworden wat R&B Webpromotions voor jouw website of webshop kan betekenen? Neem dan snel contact op!

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

In de afgelopen jaren hebben we vele klanten op weg geholpen en hier zijn we natuurlijk trots op! Hieronder vind je een paar van deze klanten.

Linkbuilding uitbesteden

Waarschijnlijk heb je al wel eerder gehoord van linkbuilding, maar weet jij ook wat hiermee bedoeld wordt? Linkbuilding is in feite het verkrijgen van kwalitatieve links waarmee jij ervoor kan zorgen dat jouw website hoger gaat ranken in de zoekmachines, zoals Google of Bing. Door dit op de juiste manier toe te passen zal jij uiteindelijk met jouw website beter ranken. Let er wel op dat je ervoor dient te zorgen dat de geplaatste backlinks ook daadwerkelijk relevant dienen te zijn. Alleen dan wordt het voor Google pas interessant om jouw website te laten ranken in de zoekmachines.

R&B Webpromotions zet zich al sinds 2007 in om linkbuilding toe te passen bij websites en webshops. Door continu de updates vanuit Google in de gaten te houden en cursussen te volgen hebben zij al meerdere klanten kunnen helpen. Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring is geen website of webshop onbekend. De voordelen om linkbuilding toe te passen is ook voor jouw website toegevoegde waarde:

 

 • Posities verbeteren in Google
 • SEO score verbeteren
 • Toename van conversies

  SEO (search engine optimization)

  SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Door SEO op de juiste manier uit te voeren zal jouw website beter gaan ranken in zoekmachines zoals Google of Bing. Met alleen de posities verbeteren in de zoekmachine ben je natuurlijk niet geholpen. Je zult ervoor moeten zorgen dat de website onder andere een snelle laadtijd heeft. Bezoekers zitten er immers niet op te wachten dat de website lang moet laden. Daarnaast is het belangrijk dat er voldoende informatie op de website te vinden is. Bezoekers lezen nu eenmaal graag informatie alvorens zij een dienst of product zullen kopen.

  Niet alleen is het voor bezoekers prettig dat de website of webshop naar behoren werkt, maar ook voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Wanneer de website volgens Google in orde is zal je al een streepje voor hebben tegenover jouw concurrentie.

  Om de aandacht van jouw potentiële nieuwe bezoekers te winnen is het dus van belang dat jouw website of webshop in orde is. R&B Webpromotions helpt je hier graag mee op weg!

  Wil jij graag jouw website of webshop SEO technisch in orde hebben? Maak dan gebruik van de kennis en ervaring die je zult vinden bij R&B Webpromotions!

  Onderneem nu actie voor een sterkere online aanwezigheid!

  Waarom wachten om te ontdekken waar je online kansen liggen? Vul ons contactformulier in en stap in de wereld van onbegrensde mogelijkheden. Niet alleen bieden we je inzicht, maar we staan ook klaar om je te helpen met de implementatie. R&B Webpromotions is jouw partner in online succes.

  Vraag vandaag nog de gratis scan aan!

  Vraag vandaag nog je gratis scan aan!

  Is jouw bedrijf, website of webshop toe aan verbetering op het internet? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een gratis marketing scan aan!

  Handout R&B Webpromotions Marketingpartijen Versie 1.02