Blijf optimaliseren! 

Het is belangrijk om te blijven optimaliseren. Alleen zo verbeter je je vindbaarheid op het internet. Wil je weten hoe je ervoor staat en waar je kansen liggen? Vul dan het contact formulier in!

 

Ontvang Online marketing advies

Net zoals Google staan wij ook niet stil. Wij helpen jou vindbaar te worden op het internet. Niet alleen ontvang je een scan waar de pijnpunten staan vermeld, je krijgt ook een plan mee met verbeterpunten. Hierbij leggen we uit wat er gedaan moet worden om je website technisch te verbeteren. 

Natuurlijk kunnen we je hierbij helpen  Zo is het mogelijk om Online marketing uit te besteden

 

Vraag vandaag je gratis scan aan!

Is jouw website nog niet vindbaar op het net? Wacht dan niet langer en vraag een scan aan. 

Goed scoren in zoekmachines zoals Google is ontzettend belangrijk voor websites en webshops

Zoekmachines worden ontzettend veel gebruikt. Er wordt gezocht vanaf allerlei verschillende devices, zoals smartphones, laptops, tablets en computers. Als jouw doelgroep online op zoek gaat naar een aanbieder, is het belangrijk dat jouw bedrijf op de eerste pagina staat. Het liefst sta je zelfs bovenaan, omdat potentiële klanten dan veel eerder geneigd zijn om jouw website te bezoeken. Hoe je beter gevonden kunt worden? Door middel van Search Engine Optimization (SEO). Om na te gaan wat je precies moet doen om beter gevonden te worden, kunnen wij een Website Online marketing advies scan voor je doen. Als Online marketing specialist is R&B Webpromotions ook in staat om de zoekmachine optimalisatie van jouw website geheel te verzorgen.

Meer omzet uit jouw website door SEO & Linkbuilding ?

Dit is echt geen rocket science en zeker niet lastig te realiseren. Het is een basis die in orde hoort te zijn bij een website of webshop. Het zijn de ‘quick wins’ die een wereld van verschil maken.

  • Wat wil je met jouw website bereiken?

  • Welke actieknoppen zijn voor jouw website belangrijk om snel conversie te genereren?

  • Is de website mobielvriendelijk?

  • Heeft de website een SSL certificaat?

Wat is Search Engine Optimization?

Zoekmachine optimalisatie of SEO is het optimaliseren van een domein om zodoende de vindbaarheid in de zoekmachines te vergroten. De meeste zoekmachines zijn in handen van commerciële bedrijven. De bedrijven achter de verschillende zoekmachines willen dat men specifiek gebruik maakt van hun zoekmachine. Om beter te zijn dan de concurrent, moet een zoekmachine de juiste informatie bieden aan zijn klanten. Zoekmachines als Google hebben dan ook een zeer uitgebreid algoritme om te bepalen welke positie jouw website of webshop krijgt. Meer dan 200 factoren bepalen de positie van jouw pagina in de Search Engine Results Page (SERP). Bij R&B Webpromotions kennen we de belangrijkste factoren en kunnen we precies nagaan hoe jouw website of webshop beter kan scoren. Als je een Website SEO advies Scan scan laat uitvoeren, weet je dus exact wat er moet gebeuren.

Hoe word ik zichtbaar in Google?

Als je zichtbaar wil worden in Google, heb je twee mogelijkheden, namelijk Search Engine Optimization en Google Ads. Wanneer men gebruik maakt van Ads om hoog te scoren, noemen we dit Search Engine Advertising (SEA). Het voordeel van SEA is dat je direct bovenaan kunt komen te staan. Het nadeel is dat je per klik betaalt. Bovendien verlies je deze gunstige positie direct zodra je besluit om de Google Ads campagne te stoppen. Wanneer je organisch scoort door middel van SEO zijn de resultaten langduriger. Gevonden worden op het internet doet het gemiddelde bedrijf dan ook het best door middel van SEO zoekmachine optimalisatie.

Hoe kom ik organisch bovenaan Google?

Als je op een organische manier wilt scoren in de rankings van Google, is SEO de beste optie. Je kunt SEO werkzaamheden onderverdelen in twee categorieën, namelijk on-page SEO en off-page SEO. On-page SEO bestaat uit alle optimalisatietechnieken die op het eigen domein worden uitgevoerd. De technieken die elders worden toegepast, noemen we off-page SEO. Organisch bovenaan komen in Google doe je door on-page en off-page technieken te combineren. Een belangrijk onderdeel van Google optimalisatie is bijvoorbeeld linkbuilding, een off-page techniek. Belangrijke on-page technieken zijn bijvoorbeeld het optimaliseren van de interne linkstructuur en het plaatsen van professionele SEO-geoptimaliseerde content.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

In de afgelopen jaren hebben we vele klanten op weg geholpen en hier zijn we natuurlijk trots op! Hieronder vind je een paar van deze klanten.

Hoe ziet de website Online marketing advies scan eruit?

Wil jij precies weten welke technieken ingezet moeten worden om hoog in de zoekmachines te komen? Dan zal een website SEO & linkbuilding advies scan scan je meer duidelijkheid bieden. Een website SEO & linkbuilding advies scan van R&B Webpromotions bestaat uit verschillende onderdelen. Wanneer je een Website SEO & Linkbuilding advies scan aan ons overlaat, scannen we de volgende zaken:

Gratis Online marketing scan Meta Tags

Je kunt iedere pagina van jouw website of webshop Meta Tags geven. De Meta Tags zijn verantwoordelijk voor de kleine beschrijving in Google. Je bepaalt door middel van de Meta Tags dus hoe jouw pagina in de zoekmachines getoond wordt. Voorheen telden Meta Tags ook mee voor jouw ranking in de SERP. Tegenwoordig is dit echter niet langer het geval. Dit neemt niet weg dat het erg belangrijk is dat je Meta Tags op de juiste manier zijn ingericht. Het bepaalt namelijk wel degelijk hoe aantrekkelijk het voor iemand is om op jouw pagina te klikken. Door middel van Meta Tags onderscheid jij je dus van de concurrenten.

DA Check

De Domein Autoriteit (DA) is de waarde van jouw website. Het geeft je een goed beeld van de autoriteit die jouw website of webshop op het internet heeft. Wanneer wij een website SEO & Linkbuilding advies scan voor je uitvoeren, gaan we ook gelijk voor je na wat de DA-waarde van jouw website of webshop is. Het rapport geeft je dan ook een compleet beeld van hoe jij er op het gebied van SEO voor staat.

Tekst / Content optimalisatie

Content is een van de belangrijkste on-page factoren voor jouw ranking in de SERP. Het is belangrijk dat jouw website voldoende content heeft. De gebruikers van zoekmachines zijn doorgaans immers op zoek naar informatie. Hoe meer informatie een webpagina te bieden heeft, hoe beter. Het is dus zeker geen verrassing dat content veel invloed heeft op de ranking van jouw website of webshop. Wanneer wij een website analyse uitvoeren, komt content dan ook uitgebreid aan bod. Niet alleen controleren we of je voldoende content hebt, maar ook of de content op de juiste wijze geschreven is. Voor SEO is het bijvoorbeeld van belang dat zoekwoorden op de juiste manier in de content verwerkt worden. Ook is het belangrijk dat het optimaliseren van de content niet ten koste gaat van de leesbaarheid.

XML Sitemap Scan

De XML Sitemap maakt het voor zoekmachines makkelijker om jouw website te indexeren. De XML Sitemap is een document waarin alle pagina’s van jouw website worden opgenomen, inclusief bijbehorende URLs. Tevens kan dit ook voor de bezoekers van je website erg handig zijn. Ook voor hen wordt het immers eenvoudiger om na te gaan uit welke pagina’s jouw website bestaat.

Google Mijn Bedrijf

Voeren we bij R&B Webpromotions een website check voor je uit, dan controleren we ook hoe jouw Mijn Bedrijf profiel eruitziet. Dit is het profiel van je bedrijf in Google. Mensen die naar jouw bedrijf zoeken, vinden hier in één oogopslag de belangrijkste informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de locatie van jouw bedrijf, maar ook aan contactgegevens en openingstijden. Een van onze belangrijke SEO tips is dan ook om dit profiel goed bij te houden.

Scan Mobielvriendelijkheid

Ook mobielvriendelijkheid komt tijdens onze site check uitgebreid aan bod. Een groot gedeelte van de zoekopdrachten komt namelijk van mobiele apparaten. Zoekmachines passen hun algoritmes hierop aan. Gebruikers krijgen alleen de websites te zien die goed op hun apparaat worden weergegeven. Daarom is het bij een SEO scan ook van belang om aandacht te besteden aan de mobielvriendelijkheid van een website of webshop. Bij R&B Webpromotions controleren we uitgebreid hoe mobielvriendelijk jouw platform precies is.

Test jouw SSL Certificaat

We testen jouw website op de validiteit en geldigheid van jouw SSL Certificaat. Is de website veilig en betrouwbaar? Doe de SEO scan en weet het zeker! Sinds een aantal jaar geeft Google de websites voorrang die voorzien zijn van een SSL certificaat.

Optimalisatie van de snelheid van de website

Maak je gebruik van onze SEO website check? Dan gaan we ook voor je na hoe snel alle elementen van jouw website laden. Hoe sneller de website laadt, hoe beter. Ook dit is namelijk een belangrijke SEO ranking factor.

Laat je de optimalisatie ook aan ons over?

Nadat je ons een SEO analyse hebt laten uitvoeren, is het ook mogelijk om de optimalisatie aan ons uit te besteden. Bij R&B Webpromotions kunnen we de linkbuilding en on-page optimalisatie voor je verzorgen. Op deze manier wordt jouw website steeds beter vindbaar in de zoekresultaten van Google. Uiteraard kun je ons ook specifiek inhuren voor het uitvoeren van een linkbuilding scan of het opstellen van een SEO advies rapport. Echter is het zonder ervaring en zonder breed netwerk erg lastig om bijvoorbeeld kwalitatieve backlinks naar jouw website te creëren. Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen is dit essentieel. Wil je zoveel mogelijk SEO zelf verzorgen, maar backlinks bij ons inkopen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden van onze SEO website.

Een compleet advertentiepakket SEO bestellen

Wil jij zo snel mogelijk goed gevonden worden? Dan kun je het SEO adverteren volledig overlaten aan R&B Webpromotions. Met een professionele SEO analyse tool gaan wij precies voor je na welke zoekwoorden voor jou het meest interessant zijn. Wij kunnen deze SEO check gratis voor je uitvoeren. Welke overige SEO kosten kun je verwachten? De SEO prijs is volledig afhankelijk van wat jouw wensen zijn en wat voor aanpak er nodig is. Zo ligt de SEO prijs bijvoorbeeld hoger als je op zoekwoorden met ontzettend veel concurrentie gevonden wil worden. Maak gebruik van onze SEO website scan, zodat wij een offerte voor je kunnen opstellen. 

Wil jij snel weten hoe jouw SEO eruit hoort te zien? Maak dan nu gebruik van de Website SEO & linkbuilding advies scan. Deze scan zorgt ervoor dat je snel inzicht krijgt in wat voor jou de beste aanpak is.

Advies Scan aanvragen ?

Vul het formulier in en ontvang jouw gratis SEO & Linkbuilding Scan. Jouw website wordt gecheckt op belangrijke punten waaruit de optimalisatie score resulteert. Per punt zie je de tips om de website optimalisatie te verbeteren.

Meer weten of informatie? Bel +31 (0)24 301 0220