Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden ?

Omdat wij sinds 2006 als zoekmachine optimalisatie specialisten hiermee aan het werk zijn, kunnen wij u zeggen dat zoekmachine optimalisatie (SEO) een goede manier is om de bezoekers via o.a. Google organic te verhogen. Het bespaart u de kosten van Google Ads. Als uw website op de eerste pagina staat van Google zal u zeker veel relevante bezoekers krijgen. R&B Webpromotions zal o.a. uw website optimaliseren op tal van punten zo dat dit voldoet aan de eisen van deze tijd.

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend informatie aan

Wat is zoekmachine optimalisatie ?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites dus hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Door de optimalisatie van je website op diverse punten wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere content optimalisatie, linkbuilding door goede backlinks, image/video optimalisatie en het optimaliseren van de websitetechniek zoals de snelheid of url. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de autoriteit van je website. Dit zorgt ervoor dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website. Deze hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities van jouw website op belangrijke zoekthema's zullen stijgen en dit resulteert in meer relevante websitebezoekers.

Deze bedrijven gingen je voor

Waarom website zoekmachine optimalisatie een musthave is ?

Het algoritme van Google beoordeelt je website op meer dan 200 factoren. Op basis van deze rankingfactoren rangschikt Google je website binnen de zoekresultaten. Wat voor product of dienst je ook wilt verkopen via je website, je hebt zoekmachine optimalisatie nodig om online optimaal resultaat te kunnen behalen. Onze SEO-specialisten optimaliseren als sinds 2006 zowel lokale, landelijke als internationale zoekwoorden. Wij geloven niet in gestandaardiseerde SEO en vinden dat iedere website een eigen aanpak nodig heeft. Om succesvol te zijn in zoekmachine optimalisatie moet je altijd voorop blijven lopen en is kennis van doorslaggevend belang om concurrenten te slim af te kunnen zijn. Wanneer je zoekmachine optimalisatie bedrijft maar niet precies weet wat je doet, is de kans groot dat je meer schade aanricht dan dat het goed doet. Je moet weten wat de spelregels van Google zijn en hoe je deze spelregels om moet zetten in een concreet zoekmachine optimalisatietraject.

Wat is ons stappenplan bij zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) komt een hoop kijken. Zoekmachine optimalisatie ook wel zoekmachine marketing genoemd is een proces waar veel tijd overheen kan gaan, maar wanneer u kiest voor SEO uitbesteden aan ons, plukt u hier op den duur de vruchten van. Hoe pakt R&B Webpromotions dit aan, en hoe zorgt ons bedrijf ervoor dat uw website of webshop succesvol wordt? U leest het hieronder!

Stap 1: SEO optimalisatie onderzoek

Bij zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een ons is het allereerst zaak dat wij verdiepen in de materie en in jouw markt. Onze seo specialisten gaan op zoek naar de kansen voor uw bedrijf, analyseeren we wie de concurrenten zijn, op welke zoekwoorden ze scoren, wat de zoekvolumes op de meest interessante zoektermen zijn en stellen we deze aan u voor in helder overzicht. Om de 3 maanden bekijken we ook weer of de zoekwoorden nog aandacht vereisen en/of dat we andere zoekwoorden gaan optimaliseren.

Stap 2: Technische zoekmachine optimalisatie

Na goedkeuring van het plan van aanpak van ons seo specialisten kunnen we daadwerkelijk aan de slag met zoekmachine optimalisatie en gaan we er samen een succes van maken. Binnen de SEO optimalisatie voor Google is het allereerst zaak dat uw website technisch seo tip-top in orde is. Onze seo specialisten kijken naar de crawlability, pagespeed, meta data en andere technische componenten van uw website of webshop en zorgt dat deze technisch voor de volle 100% functioneert, ook volgens de richtlijnen van Google. Wij kunnen dit voor u doen maar vaak heeft u zelf al een developer die we eventueel ook kunnen aansturen.

Stap 3: Content optimalisatie

Nadat de SEO optimalisatie van de techniek is afgerond, kunnen we ons richten op een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie en dat is de content optimalisatie. Onze seo specialisten gaan aan de slag met het (her)schrijven van relevante SEO teksten op basis van de gevonden zoekwoorden, waarna deze bij goedkeuring worden geplaatst en geoptimaliseerd. Hierbij kijken onze seo specialisten naar headings, titels, meta descriptions, alt-attributen, interne links, google voice search en andere belangrijke content onderdelen die vereist zijn binnen zoekmachine optimalisatie.

Stap 4: Linkbuilding

Als laatste stap gaan we linkbuilding uitvoeren en is het genereren van links vanaf gerelateerde externe webpagina’s naar gerelateerde pagina’s op uw website een musthave. Het populairder maken van de eigen websites en zo hoger te scoren in de zoekmachines zoals Google kan niet zonder een goed backlinkprofiel. Het werken aan een goed linkprofiel heeft dus veel effect op de positie in Google, maar het is wel moeilijker en complexer dan het lijkt.Toch blijkt uit onderzoek dat van de 200 SEO onderdelen backlinks doormiddel van linkbuilding voor 50% a 55% belangrijk is om goed in orde te hebben. Wij zelf beschikken over meerdere netwerken bestaande uit 10.000+ websites waarop we snel en veilig via white hat strategie links kunnen plaatsen.

Zoekmachine optimalisatie mogelijkheden & kosten

 

Pakket 1
10 zoekwoorden + seo optimalisatie voor € 298,00 excl. btw per maand
Pakket 2
15 zoekwoorden + seo optimalisatie voor € 398,00 excl. btw per maand
Pakket 3
20 zoekwoorden + seo optimalisatie voor € 498,00 excl. btw per maand
Maatwerk pakket
Heeft u een ander budget stel het aan ons voor en we brengen een passende offerte uit.
Wat kan je van ons verwachten? 
 • Zoekterm analyse;
 • Zoekwoord(en) zowel lokaal als landelijk en zullen wij maandelijks bepalen;
 • On-page zoekmachine optimalisatie en off page website optimalisatie;
 • Posities zijn 24/7 bij te houden met onze tracking tool;
 • Google Analytics tracking, Google Search Console koppeling & Semrush koppeling;
 • Maandelijkse rapportage van onze werkzaamheden en uw resultaat;
 • 100% white hat linkbuilding; 
 • De links hebben een goede DA & TF waarde en beheren we o.a. zelf. Ons netwerk is zeer uitgebreid met verschillende IP’s;
 • Alle websites zijn toegestaan;
 • Uw link wordt geplaatst op Nederlandse/Belgische en sterke buitenlandse websites en dochterpagina’s;
 • Alle links worden handmatig geplaatst en er wordt geen gebruik gemaakt van automatische tools;
 • De prijs is per maand per pakket, maar maatwerk is ook mogelijk;
 • Minimale afname 6 maanden, met 1 maand opzegtermijn.

Hebben we u overtuigd ?

Vul het formulier in en we nemen contact met u op of bel +31 (0)24 301 0220 voor meer informatie.