R&B Webpromotions - Webdesign - Redesign - Onderhoud - Joomla - CMS - Content management system - SEO - Zoekmachine optimalisatie - Hosting - Beuningen (GLD)

Developed in conjunction with Joomla extensions.R&B Webpromotions bouwt professionele websites voor particulieren, het midden en kleinbedrijf.
De bouw van een website verloopt via een aantal fasen. Soms heel gestructureerd, soms meer als een ontwikkeling die continu wordt bijgestuurd. In grote lijnen ziet een traject er als volgt uit:

Opzet website
Samen met de klant maken wij een inventarisatie van de wensen. Belangrijke vragen zijn bijvoorbeeld:
Wat wordt de functie van de site? (marketing, voorlichting, interactief contact met klanten, webwinkel)
Moet de informatie op de site regelmatig aangepast worden en wil de klant dat zelf gaan doen?
Wordt de site een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering?
Wat is het budget en is dit realistisch ten opzichte van de wensen?
Aan de hand van deze inventarisatie dienen wij een voorstel in voor de indeling van de site en de wijze van navigeren (het functionele ontwerp), het toekomstige onderhoud en welke onderdelen er eventueel uitbesteed gaan worden (techniek en/of vormgeving). Na eventuele aanpassingen volgt de offerte.

Grafisch ontwerp
Het functionele ontwerp gaat in deze fase vertaald worden naar een grafisch beeld. Dit beeld moet zoveel mogelijk in overeenstemming zijn met de huisstijl, zodat de site direct herkend wordt als uw website. Het ontwerp kan worden gemaakt door R&B Webpromotions of een ontwerper uit ons netwerk, maar net zo goed (of soms beter) door de vormgever die al voor u werkt. Na goedkeuring van het ontwerp kan de bouw van de website beginnen.

Bouw
In deze fase wordt het grafische ontwerp vertaald in HTML en Style sheets.

Oplevering
Na een testronde door zowel klant als R&B Webpromotions worden de laatste fouten gecorrigeerd en na goedkeuring door de klant gaat de site online.