Kosteloos en vrijblijvend SEO & LINKBUILDING adviesrapport scan

Met inmiddels meer dan 10 jaar aan seo optimalisatie & linkbuilding ervaring geven wij u een SEO & Linkbuilding adviesrapport scan waar u ook echt iets aan heeft. Dit alles kosteloos en vrijblijvend dus waar wacht u op en laat ons u adviseren. De gratis SEO & Linkbuilding scan aanvragen kan via het formulier hieronder.

MEER OMZET UIT JOUW WEBSITE DOOR OPTIMALISATIE & LINKBUILDING

Ook is dit echt geen raketwetenschap of lastig te realiseren. Het is gewoon een basis die in orde hoort te zijn bij een website of webshop. Het zijn de ‘quick wins’ die een wereld van verschil maken.

  • – WAT WIL JE MET JE WEBSITE BEREIKEN O.A. ?

  • – WELKE ACTIEKNOPPEN ZIJN VOOR JOUW WEBSITE BELANGRIJK OM SNEL CONVERSIE TE GENEREREN?

  • – IS DE WEBSITE MOBIEL GESCHIKT ?

  • – HEEFT DE WEBSITE EEN SSL CERTIFICAAT ?

  • – ENZ….

Deze bedrijven gingen je voor

Onderdelen van SEO / Linkbuilding scan

Gratis SEO scan meta tags

SEO scan metatags
Het gebruik van de juiste Seo Meta tags maakt het zoekmachines eenvoudig tekst(onderdelen) te herkennen. Wij scannen je website op het juiste gebruik van SEO tags.

DA Check

Domein Autoriteit
Domein Autoriteit zegt wat over de autoriteit die je website op internet heeft. En wordt samengesteld uit factoren zoals links naar je website en leeftijd van je domein.

Tekst optimalisatie

Tekst optimalisatie
Het aantal woorden op je pagina of website bepaalt in belangrijke mate de vindbaarheid daarvan. Zeker in relatie tot de gebruikte code of HTML. Wij testen dit voor je website.

XML Sitemap Scan

XML Sitemap
De xml sitemap is een bestand waarop de volledige inhoud van je website met bijbehorende urls wordt weergegeven. Dat maakt het zoekmachines gemakkelijker je website te scannen.

Google Mijn bedrijf

Google Mijn Bedrijf
In Google Mijn Bedrijf beheer je alle informatie over je bedrijf. Zorg dat dit op de juiste manier aan je website is gekoppeld en dat de gegevens precies overeenkomen.

Scan Mobiel vriendelijkheid

Mobiel Vriendelijkheidstest
Nu ruim 70% van het internetgebruik plaatsvindt, is het van belang dat je website vriendelijk is voor mobiele apparaten. Wij testen je website op mobiel vriendelijkheid.

Test je SSL Certficaat

SSL certificaat
We testen je website op de validiteit en geldigheid van je SSL Certificaat. Is je website veilig en betrouwbaar? Doe de Seo scan en weet het zeker.

Optimalisatie van de snelheid van de website

Website Snelheid
De snelheid waarmee alle onderdelen van je website worden geladen, vormt een belangrijke ranking factor. We testen de snelheid van je website op de snelheid.a

Seo optimalisatie check aanvragen

Vul het formulier in en ontvang je gratis SEO & Linkbuilding Scan. Je website wordt gecheckt op belangrijke punten waaruit de optimalisatie score resulteert. Per punt zie je de tips om de website optimalisatie te verbeteren.

Meer weten of informatie? Bel +31 (0)24 301 0220