R&B Webpromotions - Webdesign - Redesign - Onderhoud - Joomla - CMS - Content management system - SEO - Zoekmachine optimalisatie - Hosting - Beuningen (GLD)

Developed in conjunction with Joomla extensions.Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw site wilt laten onderhouden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u artikelen via uw site wilt verkopen. Dan is het natuurlijk erg belangrijk dat de site regelmatig bijgewerkt wordt.


Ook is het zo dat een bezoeker het op prijs stelt als de site regelmatig veranderd. Mensen zullen eerder naar uw site terugkeren als ze weten dat de site regelmatig 'ververst' wordt, wat weer gunstig is voor u als ondernemer. Ook als u regelmatig nieuwe producten krijgt wilt u die natuurlijk zo snel mogelijk op de site hebben staan.

Daarom is het mogelijk om door R&B Webpromotions uw site bij te houden. U levert ons de nieuwe informatie aan, hetzij foto's of tekst of aanvullende informatie, en R&B Webpromotions zorgt ervoor dat uw site weer up-to-date gemaakt wordt. Natuurlijk is het zo dat als u andere wensen heeft met betrekking tot het onderhoud van uw site daar in overleg met R&B Webpromotions ook afspraken over gemaakt kunnen worden.