Linkbuilding

Linkbuilding door middel van onze Linkbuildings Diensten


Linkbuilding om uw rankings in Google te verbeteren of te behouden is nog steeds 1 van de belangrijkste SEO methodes voor 2017 & 2018. Met al meer dan 10 jaar  aan linkbuildings diensten te leveren weten wij voor iedere Website, Webshop of Social Media pagina een oplossing om hoger te ranken, maar ook om uw rankings te behouden. Ook zijn wij leverancier van vele SEO specialisten, Linkbuilders en Marketings bedrijven in o.a. Nederland, België, Duitsland en hebben wij zelfs klanten uit andere werelddelen. Via onze webshop SeoMarktingDeals.com bieden wij diverse linkbuidling mogelijkheden aan passend bij elke website of online strategie. Dit kan zijn door middel van linkbuilding op uurtarief maar ook via onze kant en klare linkbuilding pakketten.

 

Zelf linkbuilden bekijk de mogelijkheden:

   

Theorie achter linkbuilding

De theorie hierachter is vrij simpel. Zij zien deze links als stemmen voor jouw website. Des te meer stemmen jouw website ontvangt, des te belangrijker deze volgens Google moet zijn. Immers, waarom zouden mensen anders de moeite nemen om naar jouw website te linken.

 

Kwaliteit versus kwantiteit bij linkbuilding

Bij linkbuilding gaat het verder niet zozeer om de kwantiteit (de hoeveelheid inkomende links) maar om de kwaliteit. De kwaliteit wordt bepaald op de relevantie van de link (schrijft degene die naar jouw website linkt over hetzelfde onderwerp) en de autoriteit van de website die naar jouw website linkt (is het iemand die zelf ook veel stemmen heeft ontvangen).

Linkbuilding is dus ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk kwaliteit links ontvangt. 

 
Meer informatie vul het formulier hieronder in :